Joukkueruokailut ja ruokailut ryhmille Tampereella

Ruokimme ryhmät kaikkialla Tampereella. Edun Herkkukeitaalla on viisi ravintolaa, joista Tullikamarin aukiolla sekä Hakametsän jäähallilla sijaitsevat ravintolat palvelevat joukkueita ja ryhmiä myös viikonloppuisin. Näihin toimipisteisiin pääsy ja pysäköinti on linja-autoillakin vaivatonta. Voimme toimittaa joukkue- tai ryhmäruokailut myös tapahtumapaikalle.

Tapahtumapaikat

Tarjoamme laadukkaan ja varmasti omin käsin tehdyn ruoan niin isoille kuin pienille ryhmille. Muun muassa näistä keskeisistä tapahtumapaikoista on lyhyt matka Edun Herkkukeitaalle:

Sisäurheilupaikat: Nääshalli, Pyynikin palloiluhalli, Ikurin liikuntahalli, Tesoman palloiluhalli, Hervannan vapaa-aikakeskus, Kaukajärven vapaa-aikatalo

Jääurheilupaikat: Tampereen jäähalli (Hakametsä), Hervannan jäähalli, Tesoman jäähalli, Tampere Sentteri (Kaukajärven jäähalli), Nokia Arena

Ulkourheilupaikat: Tampereen stadion (Ratina), Tammelan stadion, Kaupin urheilupuisto, Kaukajärven soutu- ja melontastadion

Uimahallit: Kalevan uintikeskus, Pyynikin Uimahalli sekä Tesoman uimahalli

Muut tapahtumapaikat: Särkänniemi, Tampereen Messu- ja urheilukeskus (Pirkkahalli), Tampere-talo, Tampereen Työväen Teatteri, Tampereen Teatteri, Nokia Arena

Isommille ryhmille (yli 10 hlöä), esimerkiksi urheilujoukkueille, koululuokille, kuoroille, eläkeläisryhmille, polttariporukoille, saunaillan viettäjille ja yritystilaisuuksiin tarjoamme varmasti ravitsevan ruokailun tilauksesta. Voit ruokailla paikan päällä tai toimitamme ryhmäruokailutilauksesi sovittuun paikkaan ja sovittuna aikana.

Perinteisen pelipäivän kanapastan lisäksi löytyy myös muitakin hyviä vaihtoehtoja. Voit vapaasti määritellä tilausta tehdessäsi mitä haluat ruokailulta: Onko tarve saada urheilusuorituksen jälkeen maksimaaliset energiat palautumisen varmistamiseksi vai haluaako ryhmä syödä jotakin muuta tällä kertaa? Kerro meille – me toteutamme!

Tullikamarin aukion ravintolassa asiakaspaikkoja on 70 ja Hakametsän jäähallin ravintolassa 150. Pystymme siis ruokkimaan isommankin ryhmän tai useamman joukkueen samanaikaisesti!

Miten tilaan ryhmäruokailun Edun Herkkukeitaalle?

Tee tilauksesi oheisella lomakkeella, sähköpostilla tai suoraan soittamalla meille. Tilaa ryhmäruokailu viimeistään 5 päivää ennen tilaisuutta.

03 356 3566
posti@edunherkkukeidas.fi

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä seuraavat asiat: henkilömäärän, joukkueruokailun ajankohdan, mahdolliset erityisruokavaliot, yhteyshenkilönne yhteystiedot sekä haluamasi maksutavan.

Tilauslomake
    Yhteyshenkilö:    Oletko järjestämässä saunailtaa Tampereen keskustassa?

    HSM Saunat vuokraa Tampereen parhaita edustussaunoja. Tervetuloa nauttimaan kuumista löylyistä ja laadukkaista tiloistamme juhlien, illanviettojen ja kokousten merkeissä. Lisäksi herkulliset juhla-, kokous- ja saunamenut sekä cateringpalvelut. Tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa ja Valmetin entisen lentokonetehtaan alueella Härmälässä.