LOUNASLISTA viikko 9.

(26.2-2.3.2018)


MA:
Kalapuikot (L)
Juustomakaroni (L)

TI:
Kermainen lohikeitto (L,GL)
Kebab iskender (L)

KE:
Riistakäristys (L,GL)
Savumarinoitu broiler (L,GL)

TO:
Hernekeitto (L, GL,M), Lätty (L)
Uunimakkara (L,GL)

PE:
Bostonin leike (L)
Pizza (bolognese) (L)

 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 


Kotiruokavalmistamo: Tekijänkuja 4, 33960 PIRKKALA • Puh. (03) 451 80048 • eduteamky(at)gmail.com
Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas