LOUNASLISTA viikko 16.

(16.4-20.4.2018)


MA:
Paistettu kampela (L)
Possun grillipihvi (L,GL,M), maustevoi (L,GL)

TI:
Kermainen lohikeitto (L,GL)
Possun ribs (L,GL,M)
Broilerleike (L,M)

KE:
Clili con carne (L,GL,M)
Makkarakimara (L,GL,M)

TO:
Bataatti-aurakeitto (L,GL)
Jauhelihapippuripihvi  (L)

PE:
Naudan filesuikalepata (L)
Pizza (kebabliha,kinkku,maustekurkku) (L)

 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 


Kotiruokavalmistamo: Tekijänkuja 4, 33960 PIRKKALA • Puh. (03) 451 80048 • eduteamky(at)gmail.com
Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas