LOUNASLISTA viikko 29.

(16.7.-20.7.2018)


MA:
Yrttimarinoitu naudan entrecote (L, GL)
Tomaattinen broilerpasta (L)
TI:
Kermainen kebabliha-kastike (L, GL)
Lohimunakas (L,GL)
KE:
Pariloitu maksapihvi, paistettu sipuli (L, GL)
Jauheliha-savujuustopihvi (L)
TO: 
Nauravat nakit (L, GL)
Viherpippurikana, paahdetut pähkinät  (L,GL)

PE:
Kolmen pippurin jauhelihapihvi (L)
Pizza bolognese  (L)

 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 


Kotiruokavalmistamo: Tekijänkuja 4, 33960 PIRKKALA • Puh. (03) 451 80048 • eduteamky(at)gmail.com
Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas