LOUNASLISTA viikko 21.

(21.5-25.5.2018)


MA:
Sweet &sour kanaa (L,GL,M)
Saaristolaishaukea (L)
TI:
Kebab iskender (L)
Curryjauhelihakastike (L,GL,M)

KE:
Osteripossua (L)
Pyttipannu (L)

TO:
Mexicanopyörykkä, salsaa (L)
Panang curry broiler (L,GL,M)

PE:
Savujuustoleike (L)
Spicy hot pizza (salami, jauheliha, jalopeno, tomaatti, sipuli) (L)

 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 


Kotiruokavalmistamo: Tekijänkuja 4, 33960 PIRKKALA • Puh. (03) 451 80048 • eduteamky(at)gmail.com
Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas