LOUNASLISTA viikko 22.

(27.5.-1.6.2019)

MA:

Hunglay-possupata (L,G)

Sipulipihvi (L)

TI:

Kebab iskender (L)

Lohikeitto (L,G)

Broilerpasta (L)

KE:
Spaghettivuoka (L)

Broilerleike (L)

Porkkana-kikhernepyörykkä (L,G)

TO:
Nakkikastike (L)

Paistetut muikut (L,G)

PE: 
Floridan leike (L)
Pizza Al Kaponen (kinkku, jauheliha, tomaatti, sipuli) (L)

HATANPÄÄN TOIMIPISTE: (metro auto 2.kerros)

MA: Hunglay-possupata (L,G)
       Kaalikääryleet (L,G)
       Broilerin sisäfileet siipikastikkeessa (L,G)

TI: Kebab iskender (L)
     Appelsiinikalkkuna (L,G)
     Jumbopullat pippurikastikkeessa (L)

KE: Metsästäjän pihvi (L)
       Uunimakkara (L,G)
       Broilerleike & currymajo (L)

TO:  Nakkikastike (L)
        Paistetut muikut & valkosipuli-aioli (L,G)
        Spaghettivuoka (L)

PE:  Porsaanleike (L)
        Mustamakkara (L,G)
        Broilerpata (L,G)




 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 



Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas